Hvem er vi

Denne siden eies og driftes av HEDENGREN SECURITY AS, Org. nr. 998 845 742, Teglverksveien 1, 3413 Lier, og står som behandlingsansvarlig av personopplysninger.

Hva registreres

Matomo (Piwik)

JOBBHEDENGREN.NO benytter seg av Matomo Cloud – en webanalysetjeneste levert av Matomo. Verktøyet gir oss statistiske rapporter som vi bruker til å analysere og forbedre brukervennligheten på nettstedet vårt.

For å måle bruken av nettstedet samler Matomo inn informasjon via informasjonskapsler (cookies). Dette er tekstfiler som lagres i minnet til nettleseren til de som besøker nettstedet. Disse gir oss informasjon om for eksempel hvilken type nettleser du bruker, hvordan du fant nettsiden vår og hvilke undersider du besøkte på JOBBHEDENGREN.NO

IP-adressen som samles inn anonymiseres slik at det ikke er mulig for oss å kunne tilbakespore og/ eller identifiserer en enkeltbesøkende på nettsiden.

Personopplysninger

For å kunne behandle søknader via søknadsskjema er vi avhengig av at informasjon om deg som søker oversendes til HEDENGREN SECURITY AS via e-post, dette er informasjon som Navn, E-post og ev. andre personopplysninger som velges å oppgis i skjemaet. Samtidig som søknaden sendes på e-post vil også søknaden lagres i jobbsøkersystemet for behandling.

Velge bort informasjonskapsler

Om du ikke ønsker at informasjonskapslene skal lagres i din nettleser må du selv gå inn i innstillingene i den aktuelle nettleseren og deaktivere denne funksjonaliteten, se linker til veiledninger under. Merk at denne innstillingen kan føre til at enkelte nettsteder ikke fungerer optimalt.

Veiledning for Google Chrome
Veiledning for Firefox
Veiledning for Safari
Veiledning for Microsoft Edge

Du kan også lese mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler på nettvett.no

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.